MONITOR CULTURAL * on-line

Apel deschis pentru Calendarul Intercultural

Posted by ARP pe August 22, 2008

Calendarul Intercultural porneste de la Timisoara!

Institutul Intercultural Timisoara coordoneaza realizarea primului Calendar Intercultural interactiv. Acest proiect consta in strangerea de date despre principalele zile ale etniilor recunoscute oficial in Romania (www.dri.gov.ro). Informatiile colectate vor fi postate pe internet la adresa www.calendarintercultural.ro – accesibila de luna viitoare.

Scopul acestui proiect este promovarea pe plan national dar si international a diversitatii etnice, lingvistice, culturale si religioase existente in Romania. Acest lucru se va realiza prin crearea unui spatiu virtual, disponibil tutuor, in care fiecare etnie sa isi prezinte bogatia etnica, culturala si religioasa.Pentru realizarea unei baze de date cat mai complexe, Institutul Intercultural face un apel deschis catre persoanele/organizatiile care doresc sa contribuie cu date importante ale minoritatilor din tara. Aceasta activitate presupune un proces interactiv de schimb de informatii, care va permite oricui interesat sa reinnoiasca baza de date cu informatii / poze / muzica etc.Calendarul Intercultural va fi disponibil nu numai in acest an, ci si in anii viitori – constituind astfel un set de resurse importante oricui interesat de ce anume se celebreaza de-a lungul anului.

Pentru mai multe informatii sau sugestii, ne puteti contacta la adresele romina.matei@intercultural.ro sau eugen.gherga@intercultural.ro.

Centrul de Consultanta pentru Programe Culturale Europene

str. Barbu Delavrancea nr.57, sector 1, cod 011353. Bucuresti, Romania

Tel / Fax: +4021 316 60 60; +4021 316 60 61 www.eurocult.ro ; info@eurocult.ro

Centrul de Consultanta pentru Programe Culturale Europene gazduieste activitatea Punctului de Contact Cultural al Romaniei pentru Programul Cultura (2007-2013) al Uniunii Europene, Media-Desk al Programului Media (2007-2013) al Uniunii Europene si este Organismul National de Coordonare al Romaniei pentru Programul Uniunii Europene 2008 – Anul European al Dialogului Intercultural.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s