MONITOR CULTURAL * on-line

INSECTAR DE BUZUNAR – Gabriela Zavalas Anghel: “Transgalactica”

Posted by ARP pe Septembrie 5, 2008

-Domnilor, tuna un comisar transgalactic reptiloid cu coada musculoasa zburlita de enervare,gen Star Trek,ori George Lukas ,urgentissim vom trece la asanarea galaxiei de rezidurile ce plutesc in deriva,tind sa ne blocheze caile de acces cosmic si polueaza albastrul voronetian interstelar. Nu dorim crize ale gunoaielor ca-n Neapole,ori Romanica,sau alte state terestre, acoperite de munti reziduali.

-Opinez pentru infiintarea unei organizatii similare cu Green Peace si anume Blue Peace.

-La igienizarea spatiului stelar cu toate navele din dotare! Start! Decretez stare de necesitate!. Si punctum! Am citat desigur pe ultimul romantic european Mihai Eminescu.

Cine va fi surprins de santinelele galactice ca abandoneaza haotic carcase.nave dezafectate,alte materiale poluante in zone ce nu-s special amenajate.vor infunda fara drept de apel beciurile jilave ale galaxiei! Sa grefam,sa reinstauram Edenul primordial!Nici cea mai inalta autoritate n-are acceptul de a se sustrage curateniei generale!Nimeni nu-i mai presus de Lege!. Nu se accepta orgolii de casta,de rasati!Tot individul la munca de jos! Chiar si J. Deep si Naomi candva,pamanteni cu renume international au prestat ore in folosul comunitatii desi nu erau ilustri necunoscuti ci vizati ca niste cabaline breze in trendy…. >>>>

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s