MONITOR CULTURAL * on-line

Bucharest metroART – după Gara de Nord urmează Piaţa Victoriei – cu oprire la sub_Cărtureşti

Posted by ARP pe Octombrie 25, 2008

Bucharest metroART. Arta te priveste ! urmeaza Statia Piata Victoriei cu peronul la sub_Carturesti

Echipa I love Bucharest te invita marti, 21 octombrie, la ora 19.00 la galeria sub_Carturesti la vernisajul expozitiei de concepte artistice care intra in concursul pentru decorarea statiei de metrou Piata Victoriei 1, parte a proiectului Bucharest metroART. Arta te priveste!

13 artisti romani si 2 artisti britanici iti propun 23 de posibile interventii artistice, concepute pornind de la lucrarile realizate de peste 100 de copii in cadrul atelierelor de creatie si inspirate de muzeele din Piata Victoriei – Muzeul Taranului Roman, Muzeul National de Istorie Naturala „Grigore Antipa” si Muzeul National de Geologie.

Pentru ca Arta te priveste!, vino la sub_Carturesti in perioada 21 octombrie – 7 noiembrie si VOTEAZA, alaturi de ceilalti membri ai juriului, lucrarile cu care sa reestetizam statia Piata Victoriei 1.

I love Bucharest, sustinut de Asociatia din Pod si Fundatia MORA, si-a propus o interventie metodica asupra spatiului metroului bucurestean, menita sa realizeze o unitate armonioasa intre latura functionala si forma vizuala a obiectelor pe care le intalnim zi de zi in drumul nostru spre scoala, serviciu, casa sau doar in plimbare.

Dupa interventia artistica realizata in vara acestui an in spatiul statiei de metrou Gara de Nord 1, in aceasta cautare a uniunii indivizibile a frumosului cu utilul, artistii echipei I love Bucharest se indreapta spre Piata Victoriei si te cheama sa calatorim impreuna.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s