MONITOR CULTURAL * on-line

Maria-Eugenia Olaru: „Campionii artei digitale. Concursul DESIGN JAM“

Posted by ARP pe octombrie 25, 2008

Promisiunea unor clipe de creativitate maximă oferite de noua tehnologie, lansarea programului Adobe® Creative Suite 4 în România, atrage creatorii din lumea digitală la o competiţie inedită prin organizarea unui concurs de creativitate live, câştigătorii fiind răsplătiţi cu premii valoroase pentru orice iubitor IT.

Evenimentul, organizat într-un cadru festiv Vineri, 17 Octombrie 2008, orele 10:00, la WORLD TRADE CENTER Bucuresti, Sala New York, pregătind întrunirea unor firme de prestigiu şi a iubitorilor de artă digitală cu creatorii acesteia, poarta cu sine motivaţia împărtăşirii actului de creaţie şi aducerea artei în ringul expunerii si al judecaţilor de valoare. Ringul comun în care se întâlnesc creatorii IT şi creatorii de artă crează o nouă sferă care cuprinde tehnologia într-o nouă viziune creativă, cu răsfrângere amplă.

Titlul temei de concurs „Creaţie şi posesie”, descrierea secundara: „Priveşte, dar nu atinge. Atinge, dar nu gusta. Gusta, dar nu înghite.”, lasă loc imaginaţiei artistice pentru noi abordări, subliniind posibilităţi multiple ca şi putinţa de a alege, viaţa fiind o permanentă decizie asupra faptelor noastre, petrecute între „da” şi „nu”.

MARIA-EUGENIA OLARU

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s