MONITOR CULTURAL * on-line

Ioana Stuparu: Lansare de carte Artur Silvestri

Posted by ARP pe aprilie 8, 2009

11Eveniment literar în după-amiaza zilei de 2 Prier, 2009: lansare de carte la Librăria Mihail Sadoveanu de pe Bulevardul Magheru, Bucureşti.

Faptă bună, spre neuitare.

Librăria a devenit deodată neîncăpătoare. Critici literari, istorici, scriitori, simpli cititori, cu toţii au fost mânaţi de dorinţa de a participa trup şi suflet la lansarea a două cărţi pe care stă scris cu litere mari şi bine vizibile, numele lui Artur Silvestri.

Titlurile cărţilor sunt: In memoriam Artur Silvestri- mărturii tulburătoare” – şi “Frumuseţea lumii cunoscut.Zile de neuitat” de Artur Silvestri.

Ambele cărţi au apărut la scurt timp după ce Artur Silvestri s-a mutat în grabă şi prea devreme în lumea Celor Drepţi. De realizarea lor s-a ocupat doamna Mariana Brăescu Silvestri, ajutată îndeaproape de o mână de persoane inimoase, printre care şi doamna Teodora Mîndru.

– In memoriam Artur Silvestri mărturii tulburătoare este o antologie ce 8cuprinde gânduri, sentimente, mărturii cu adevărat tulburătoare, ale unui număr de şaizeci de persoane, dintre multele care, într-un fel sau altul, personal sau virtual, l-au cunoscut pe Artur Silvestri – scriitorul, istoricul, filozof al culturii, iniţiatorul măreţului program al organizaţiei non profit Asociaţia Română pentru Patrimoniu (ARP), program ce a adunat într-un timp scurt şi într-un spaţiu luminos, împrejmuit cu căldură, o seamă de spirite, iubitori de cultură de pe întreg cuprinsul globului pământesc. Pe lângă aceste mărturii sunt publicate şi câteva dintre mesajele de condoleanţe primite în momente de grea tristeţe de doamna Mariana Braescu Silvestri, de la cei ce l-au iubit şi preţuit pe soţul ei Artur Silvestri. >>>>

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s