MONITOR CULTURAL * on-line

Victoriţa Duţu: Eveniment cultural Muzeul de artă Constanţa – Lansarea volumului antologic „Izvoarele vieţii“

Posted by ARP pe august 7, 2009

izvoareleSâmbătă  25 iulie 2009, a avut loc la Constanţa, lansarea volumului antologic de versuri, „Izvoarele vieţii”. Evenimentul s-a desfăşurat în sala „Grigorescu” din cadrul Muzeului de Artă, in prezenţa unui public numeros, iubitor de poezie si frumos.
Antologia face parte dintr-un proiect al prieteniei, graţie poetului Mihai Leonte iniţiatorul acestui ciclu format din patru apariţii, in 2006 volumul debutează cu „Spiralele vieţii” continuându-se cu „Drumurile vieţii” 2007, şi „Mirajele vieţii” în anul 2008.

„Izvoarele vieţii” apare cu straduinta poetei Simina Silvia Şcladan, din Suceava, coordonatorul direct al volumului care a reuşit să adune în aceste pagini, 28 de poeţi de limba romana din ţara şi strainatate, o felicitam si ii multumim si pe aceasta cale.

Ca editor al volumelor „Izvoarele vieţii” şi „Mirajele vieţii” poetul şi omul de litere Liviu Clement a oferit un sprijin real în realizarea lor.

In această zi dedicată cărţii, cuvantului si ideii, desfasurata sub auspiciile apusului de soare de la malul Marii Negre, au fost prezente Simina Silvia Şcladan , Niculina Vizireanu , Floarea Cărbune, Victoriţa Duţu, Georgeta Olteanu, Gabriela Petcu.

Cea care s-a ocupat de organizare, stabilirea salii, protocol si toate cele trebuincioase ca sa ne simtim bine a fost poeta pictorita, cu suflet mare Niculina Vizireanu. Fara implicarea ei manageriala, ne-ar fi fost mult mai greu sa realizam aceasta lansare si ii multumim inca o data pe aceasta cale.  >>>>

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s