MONITOR CULTURAL * on-line

Karina Drăgaş: Lansarea enciclopediei „Personalităţi Române şi faptele lor, 1950-2000“

Posted by ARP pe Iunie 9, 2010

Aşa cum a făcuto de mai multe ori, la Cluj, Timişoara sau Bucureşti, Liga Scriitorilor din România s-a implicat în lansarea seriilor de volume”Personalităţi Române şi faptele lor, 19502000”de Constantin Toni Dârţu, preşedintele filialei Iaşi a Ligii Scriitorilor.

În acest context Liga Scriitorilor a organizat în după amiaza zilei de miercuri, 26 mai a.c la Centrul Municipal de CulturăGeorge Coşbuc “ din Bistriţa, în colaborare cu acesta şi grupul literar” Conexiuni” din localitate, o amplă manifestare culturală dedicată lansării volumelor XXXVIII-XLI  din marea enciclopedie”Personalităţi Române şi faptele lor, 19502000 “ de Constantin Toni Dârţu.

Din Cluj au participat pictorii: Sorin Spiridon Gâtu, Lidia Gâtu şi scriitorii Titina Nica Ţene şi Al.Florin Ţene.

Manifestarea a fost deschisă de către scriitoarea Elena M.Cîmpan, preşedinta grupului “Conexiuni “şi al Societăţii Scriitorilor bistriţeni , urând bunvenit invitaţiilor din Iaşi şi Cluj , şi care a vorbit despre activitatea scriitorilor bistriţeni , parte din aceştia  incluşi în diferite volume ale enciclopediei. Arătând că în sală se află elita intelectuală şi spiritual-culturală din Bistriţa. >>>>

Anunțuri

Sorry, the comment form is closed at this time.