MONITOR CULTURAL * on-line

Pavel Panduru: „La Timişoara, Artur Silvestri ne-a adunat în jurul cărţilor sale“

Posted by ARP pe Iunie 9, 2010

În perioada 5-9 mai a avut loc târgul de carte Gaudeamus, în cetatea culturii bănăţene – Timişoara, în cadrul pavilionului expoziţional din Piaţa Unirii, alături de zecile edituri din ţară, a avut un stand şi editura Carpathia de la Bucureşti. În ziua de 8 mai 2010, la ora 1700, la standul editurii Carpathia au fost prezentate cărţile doctorului Artur Silvestri – savant enciclopedist.

Acum, Piaţa Unirii a unit sufletele participanţilor întru lumina lăsată de dr. Artur Silvestri prin opera şi faptele sale, devenind Altar al Cărţii.

Întâlnirea dedicată în întregime scriitorului Artur Silvestri a fost organizată de distinsa doamnă Mariana Brăescu Silvestri, soţia regretatului savant, fiind însoţită de doamnele Georgeta Dencu şi Maria Anghel. La reuşita manifestării şi-au adus contribuţia reprezentanţii Radioului Timişoara.

La întâlnire au participat câţiva zeci de scriitori, istorici, profesori, ziarişti şi preoţi din Timişoara, de la Focşani a venit poetul Ionel Marin şi din Caraş-Severin Constantin Vlaicu  şi Pavel Panduru. Despre calitatea spirituală a cărţilor lui Artur Silvestri a vorbit scriitoarea Mariana Brăescu, arătând că ele luminează  totul cu lumina din lumina strămoşilor şi a marilor duhovnici, buni prieteni ai lui Artur Silvestri, scoţând în evidenţă energia potenţializată, energia de Creaţie, până la Forma Heratică. >>>>

Anunțuri

Sorry, the comment form is closed at this time.

 
%d blogeri au apreciat asta: