MONITOR CULTURAL * on-line

Tiberiu Cosovan: „,Un misionar al postmodernismului românesc“

Posted by ARP pe Iulie 18, 2010

Sub egida Consiliului Judeţean Suceava, Biblioteca Bucovinei „I.G. Sbiera” şi Editura “Talgerele de Aur” din Cernăuţi au organizat miercuri, în ajunul sărbătorii Bunei Vestiri, evenimentul lansării volumului “Unu şi Pluralul”, al poetului cernăuţean Arcadie Opaiţ.

„Cartea anului” la Cernăuţi

Volumul, care a fost desemnat recent „Cartea anului” la Cernăuţi (volum care a primit Premiul Uniunii Scriitorilor din România în anul 2009 şi Premiul “George Coşbuc” conferit de Consiliul Judeţean Bistriţa Năsăud) a fost editat şi tipărit într-un tiraj de 1000 de exemplare cu sprijinul Comitetului de Stat al Ucrainei pentru Naţionalităţi şi Religii şi a Administraţiei Regionale de Stat Cernăuţi.

Lansarea volumului, apreciată de scriitoarea Angela Furtună, prezentatoarea şi moderatoarea manifestării, ca un „eveniment de cultură europeană”, a reunit în Sala de Artă „Elena Greculesi” a bibliotecii publice judeţene oficialităţi, reprezentanţi ai instituţiilor culturale şi ai vieţii artistice sucevene, prieteni şi cunoscuţi ai poetului cernăuţean. >>>>

Anunțuri

Sorry, the comment form is closed at this time.