MONITOR CULTURAL * on-line

Liga Scriitorilor Români: „Prima şedinţă a cenaclului Artur Silvestri“

Posted by ARP pe martie 5, 2011

În după amiaza zilei de 24 februarie 2011 la Centrul Militar din Cluj-Napoca a avut loc prima şedinţă a cenaclului „Artur Silvestri” al Ligii Scriitorilor Români, condusă de preşedinta cenaclului prof. Antonia Bodea şi vicepreşedinţii Gavril Moisa şi Vasile B.Gădălin, în prezenţa unui mare număr de scriitori şi iubitori de literatură.

Şedinţa a fost deschisă de preşedinta cenaclului care în discursul său a subliniat importanţa înfiinţării acestui for cultural, deschis tuturor scriitorilor, indiferent din ce organizaţie profesională fac parte, având în vedere să fie invitaţi la şedinţele cenaclului membrii Ligii Scriitorilor din diasporă, în scopul promovării culturii clujene, în perspectiva obţinerii statutului de Capitală Europeană a oraşului nostru, în anul 2020.

La invitaţia profesoarei Antonia Bodea, a luat cuvântul scriitorul Al. Florin Ţene, preşedintele Ligii Scriitorilor, care în cuvântarea sa a subliniat obiectivele Ligii Scriitorilor în anul acesta şi în perspectivă privind realizarea „Acordului de înţelegere” cu Editura „DACIA XXI “, condusă de scriitorul Ion Vădan. Obiective privind editarea >>>>

Reclame

Sorry, the comment form is closed at this time.