MONITOR CULTURAL * on-line

~Concursuri Naţionale de creaţie la Reghin

Concursul Naţional de creaţie a epigramei „C O B R A”, ediţia a XV-a, Reghin, 19 noiembrie 2010

Casa Municipală de Cultură “Eugen Nicoară” Reghin organizează Concursul Naţional de Creaţie a Epigramei “COBRA” aflat la cea de a XV-a ediţie.

Concurenţii vor trimite până la data de 30 octombrie 2009, data poştei, pe adresa: Casa Municipală de Cultură «Eugen Nicoară», str. Spitalului, nr. 11, loc. Reghin, cod 545300, jud. Mureş, câte două epigrame pentru fiecare din temele impuse şi patru epigrame cu o temă la liberă alegere, în format scris A4,  în număr de trei exemplare, semnate cu un motto. Alături, într-un plic închis având în exterior motto-ul ales, se vor trimite datele concurentului : numele şi prenumele, data şi locul naşterii, adresa şi numarul de telefon (adresă e-mail), seria şi numărul actului de identitate precum şi CNP.

TEMELE IMPUSE : „UITE LEAFA, NU E LEAFA !” şi “TOAMNA SE NUMĂRĂ …GREVELE”.

Juriul, format din personalităţi ale culturii mureşene va acorda premii în bani şi diplome.

Concurenţii premiaţi vor fi anunţaţi în timp util pentru a participa la festivitatea de premiere care va avea loc la data de 19 noiembrie 2010.

remianţii care nu vor fi prezenţi la festivitatea de premiere vor primi doar diploma prin poştă iar premiile se vor reporta următorilor premianţi.

Organizatorii vor asigura masa şi cazarea participanţilor. Costul transportului intră în obligaţia fiecărui participant sau a instituţiei pe care acesta o reprezintă.

Informaţii suplimentare la telefon: 0265-520887, 0265-512779, 0741024882.

__________________

CONCURSUL NAŢIONAL DE CREAŢIE LITERARĂ (POEZIE)

PENTRU TINERET « LA PORŢILE VISULUI »

EDIŢIA A XX-A, REGHIN, 29 OCTOMBRIE 2010

Casa Municipală de Cultură “Eugen Nicoară” Reghin organizează Concursul Naţional de Creaţie Literară (poezie) pentru tineret “LA PORŢILE VISULUI” aflat la cea de a XX-a ediţie.

Concursul se adresează creatorilor de poezie cu vârsta cuprinsă între 16 şi 35 de ani, indiferent dacă au sau nu volume publicate.

Concurenţii vor trimite până la data de 9 octombrie 2010, data poştei, pe adresa: Casa Municipală de Cultură « Eugen Nicoară », str. Spitalului, nr.11, loc. Reghin, cod 545300, jud. Mureş, un număr de 5 (cinci) poezii în format scris A4,  în câte trei exemplare, semnate cu un motto. Alături de poezii, într-un plic închis având în exterior motto-ul ales, se vor trimite datele concurentului : numele şi prenumele, data şi locul naşterii, adresa şi numarul de telefon (adresă e-mail), seria şi numărul actului de identitate precum şi CNP.

Juriul, format din personalităţi ale culturii mureşene va acorda premii în bani şi diplome celor mai valoroase creaţii.

Concurenţii premiaţi vor fi anunţaţi în timp util pentru a participa la festivitatea de premiere care va avea loc la data de 29 octombrie 2010.

Premianţii care nu vor fi prezenţi la festivitatea de premiere vor primi doar diploma prin poştă iar premiile se vor reporta următorilor premianţi.

Organizatorii vor asigura masa şi cazarea participanţilor. Costul transportului intră în obligaţia fiecărui participant sau a instituţiei pe care acesta o reprezintă.

Informaţii suplimentare la telefon: 0265-520 887 , 0265-512 779, 0741024882.

Reclame