MONITOR CULTURAL * on-line

~Voices of contemporary Romanian poets

O antologie de Dan Brudaşcu

A aparut la Cluj-Napoca, lucrarea Voices of contemporary Romanian poets. Antologia ilustrează poezia română a ultimilor 35-40 de ani şi cuprinde traduceri, în limba engleză, din opera a 185 de poeţi români. Lucrarea, concepută şi realizată de Dan Brudaşcu, îşi propune să ofere iubitorilor de poezie din întreaga lume o imagine a curentelor şi tendinţelor din cadrul poeziei româneşti contemporane. Fragmente din lucrare au apărut, în ultimii 7-8 ani, în publicaţii din SUA. Autorul, distins cu Diploma de Excelenţă, precum şi cu titlul de Honorary Adjunct Professor de către Universitatea Districtului Columbia (SUA) în iunie 2001, a realizat şi publicat, până în prezent, în reviste şi antologii sau volume de autor, din opera a circa 800 de poeţi din întreaga lume. Actuala antologie, cea mai amplă apărută în ultimii ani în vreo limbă de circulaţie internaţională, propune cititorilor din întreaga lume o selecţie reprezentativă, care să evidenţieze nivelul estetic şi valoric al liricii româneşti la început de mileniu III. În antologie sunt incluşi poeţi din toate zonele şi marile centre culturale şi universitare din ţară, precum şi poeţi români care trăiesc în prezent în SUA, Canada, Elveţia, Germania, Ungaria, Suedia, Serbia, Franţa.

Lucrarea va putea fi achiziţionată de cei interesaţi, precum şi de biblioteci publice, şcolare sau universitare pe bază de comandă fermă expediată pe adresa: Editura SEDAN, Str. V. Pârvan nr. 2, Cluj-Napoca, la fax nr. 0040-264-440539, sau adresa de mail: brudascudan@hotmail.com.

Solicitanţii vor indica adresa poştală (proprie sau a instituţiei) la care să se efectueze expedierea coletului.

Preţul este de 8 euro/buc (cca. 27 RON)., la cursul zilei, plus taxele de expediere, în lei în ţară, 6 euro/buc. pentru SUA şi Canada, iar pentru Europa 5 euro/buc.. Plata se efectuează, prin ramburs, la primirea coletului. Pentru comenzile din străinătate, expedierea se face după primirea cecurilor emise pe numele Dan BRUDAŞCU sau SC SEDAN Casa de Editură S.R.L. Cluj-Napoca ori a confirmării efectuării transferului bancar în cont nr. RO06BTRL 01301202958947xx, deschis la Banca Transilvania din Cluj-Napoca.

Reclame